Reelight SL-651 mand-voorlicht View larger

Reelight SL-651 mand-voorlicht

RE-20653

New product

Met de ingebouwde E-goedgekeurde reflectoren en groothoekoptiek zorgt de SL651 voor een optimale zichtbaarheid in het verkeer. De groothoekoptiek brengt het licht op 180 ° voor maximale spreiding en betere zichtbaarheid in het verkeer vanuit alle hoeken. Het fietslicht wordt onderscheiden door het strakke en minimalistische ontwerp.

More details

This product is no longer in stock

€ 27,97 tax incl.

-30%

€ 39,95 tax incl.

Het frontlicht SL651 is op de voorkant van de voorkant gemonteerd en is aangesloten op een dynamo. De kabel tussen het fietslicht en de dynamo kan gemakkelijk naar de juiste lengte worden gerold. Het fietslicht produceert zijn eigen milieuvriendelijke inductiekracht door middel van een spoel in het fietslicht en magneten op de fietsspaken - helemaal zonder batterijen.

Het fietslicht is permanent gemonteerd zodat u het altijd bij u hebt. Het licht is altijd aan wanneer u fietsen, waardoor u extra veilig in de dag en nacht verkeert. Magnetisch aangedreven fietslichten betekenen geen platte batterijen, geen vergeten fietslichten, geen wrijving wanneer u fietsen - alleen lichten die altijd aan zijn.

Het frontlicht SL651 kan gecombineerd worden met de achterlichten van de SL500 en SL600 serie