verzenden en levertijd

De verzendkosten pakketdienst

Voor transportkosten in Nederland en Belgie wordt 6,95 euro exclusief BTW in rekening gebracht. De verzendkosten worden bij bestelling automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen.

Bij bestelling vanaf 75 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De voorwaarden pakketdienst

  • Levering geschiedt in geheel Nederland & Belgie, exclusief de eilanden. Indien u vanaf een eiland besteld dient u zelf transport te leveren vanaf de boot. U moet een locatie aangeven waar het materiaal moet worden geleverd, voor de bootovergang.

Afhalen van uw pakket

Het is ook mogelijk om de bestelling zelf op te halen bij ons bedrijf uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Tijdens het afrekenen kunt u nog kiezen om de bestelling zelf op te halen en veranderen de transportkosten naar 0,00 euro. Wanneer u voor deze optie kiest ontvangt u van ons een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt. Uw bestelling is af te halen bij onze balie aan de venusweg 15 in Leeuwarden.

De levertijd

Een groot deel van de bestellingen die bij ons binnen komen proberen wij nog dezelfde dag te verzenden zodat deze de volgende dag bij u thuis worden bezorgd. De kans hiervoor is het grootste wanneer u voor 11:00 besteld.

Onze expediteurs

Voor het verzenden van pakketten maken wij gebruik van het netwerk van Transmision. Iedere dag worden nieuwe bestelling opgehaald tussen 15.00 en 16.00uur 's middags en worden de eerstvolgende werkdag in Nederland bij de klanten bezorgd.

Zodra wij de bestelling aan Transmission hebben overgedragen ontvangt u een mailbericht met track en trace code en een geschatte aankomst-tijd. Het is mogelijk om uw pakket bij buren of op een ander adres te laten bezorgen.

Meer informatie over Transmission