Ons bedrijf is lid van de metaalunie, een overkoepelende organisatie voor de metaalbranche.

leveringsvoorwaarden bedrijven

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de metaalunie, gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst.

Metaalunievoorwaarden

leveringsvoorwaarden consumenten

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de consumentenvoorwaarden van de metaalunie, gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst.

Consumentenvoorwaarden Metaalunie

Doelstelling Metaalunie

Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek, van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Metaalunie is actief in uiteenlopende sectoren zoals elektronica, engineering, gereedschappen, gietwerk, handel en service, jacht- en scheepsbouw, landbouwmechanisatie, las- en constructiewerk, machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, revisie en onderhoud, staalbouw en verspaning.

Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

.